Geen producten (0)

Klantenservice

Uiteraard is het mogelijk om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord en zijn altijd bereikbaar voor vragen en/of opmerkingen.  Als klant staat u bij ons centraal, dus mochten er zich problemen voordoen, laat het ons weten! Wij komen dan samen met u ongetwijfeld tot een passende oplossing.

Heeft u ondersteuning nodig?
Bij KruiwagenbouwOnline.nl hebben wij als doel om al onze producten zo efficiënt en goedkoop mogelijk bij u aan te bieden. Om zo efficient mogelijk te werk te gaan, staan wij de klant graag schriftelijk te woord. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, u zal daarom vaak al binnen enkele uren response ontvangen op uw email. U kunt ervoor kiezen om via onderstaand e-mailadres contact met ons op te nemen of via onderstaand 'contactformulier'. Geeft u ondanks dit toch de voorkeur aan telefoonische ondersteuning, dan kunt u onderaan dit formulier telefonisch contact selecteren, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Om dit telefoongesprek zo effeciënt mogelijk te laten verlopen vragen wij u een specifieke toelichting of vraag te formuleren in uw aanvraag. 

Is uw vraag echt dringend? Wij verzoeken u dan telefonisch contact met ons op te nemen. Heeft u bijvoorbeeld een offerte op maat, een klacht of uitgebreid advies nodig, dan verzoeken wij u schriftelijk contact te zoeken. Wij kunnen onze klanten dan efficiënt te woord staan. U kunt mailen naar: info@kruiwagenonline.nl of gebruik maken van ons 'contactformulier'. Wij streven er naar om u al binnen enkele uren schriftelijk respons te geven.

Telefoon
Wij zijn op Woensdag en Vrijdag tussen 09.00 - 17.00 te berieken op: 085 - 06 07 322. 

Adres
KruiwagenOnline.nl
Kapitein Hatterasstraat 1-20
5015BB, Tilburg
KVK-nr.: 60995122
BTW-nr.: NL002305845B36

 

Contactformulier