Geen producten (0)

Best verkocht!
Bouwkruiwagen Matador Dé bouwkruiwagen van het merk Matador. Dit model is…
€ 129,95 € 124,95
Matador kruiwagen Noka 100 liter De Noka 100 liter kruiwagen van het merk Matador is een zee…
€ 189,95
Matador Easy rider Deze nieuwe Matador kruiwagen Easy Rider heeft een inhoud…
€ 149,95
Matador kruiwagen 160 liter aluminium 1 wiel Matador kruiwagen 160 liter aluminium 1 wiel Deze Matador…
€ 299,95
Kruiwagen Noka 160 liter 1-wiel Polyester De Noka 160 liter kruiwagen van het merk Matador is een van…
€ 479,95
Elektrische kruiwagen Matador Deze elektrische kruiwagen van het merk Matador, ook wel de…
€ 1.899,95
Kruiwagen Noka 160 liter 2-wiel Polyester De Noka 160 liter kruiwagen van het merk Matador is een van…
€ 499,95
Gereedschapskruiwagen 1-wiel Degelijke Matador kruiwagen met vaste en afsluitbare…
€ 349,95
Kruiwagen Noka 230 liter 2-wiel HPDE De Noka 230 liter kruiwagen van het merk Matador is een van…
€ 399,95
Gereedschapskruiwagen 2-wiel Degelijke Matador kruiwagen met vaste en afsluitbare…
€ 479,95
Matador kantelbare gereedschapskruiwagen 1-wiel Deze kantelbare gereedschapskruiwagen is makkelijk te…
€ 499,95
Best verkocht!
Matador kantelbare gereedschapskruiwagen 2-wiel Deze kantelbare gereedschapskruiwagen is makkelijk te…
€ 599,95
Superhond Matador De wendbare plateauwagen van het merk Matador bestaat al…
€ 669,95
Schamelwagen Matador 2000x1000 De Schamelwagen van het merk Matador is zoals alle producten…
€ 1.499,95 € 1.249,95
Kruiwagen Noka 350 liter
€ 529,95

Matador kruiwagen kopen bij KruiwagenOnline.nl?

Een Matador kruiwagen staat voor perfectie!

Een Matador kruiwagen behoord tot een van dé beste kruiwagens van Europa. Het merk Matador staat voor topkwaliteit van Nederlandse bodem en bestaat al ruim 125 jaar. Echt oer Hollands design, dat geproduceerd wordt in Helvoirt. Typerend voor deze kruiwagen is dat het frame van de kruiwagen is gemaakt van ovale buis, waardoor deze kruiwagen uitstekend in de hand ligt. Koopt u een Matador kruiwagen, dan bent u buiten topkwaliteit, ook verzekerd van een product dat Arbo technisch tot een van de beste in zijn categorie behoort.  Alle kruiwagens zijn perfect uitgebalanceerd en zijn daardoor zeer gebruiksvriendelijk.

Voor- en nadelen van een Matador kruiwagen
De Matador kruiwagens hebben vele voordelen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ovale buis, met een ovaal handvat dat lekker in uw hand ligt, de juiste balans in het frame, de vorm van de kruiwagen die de ergonomie bevorderd en ervoor zorgt dat u de kruiwagen makkelijk kunt kiepen. Ook zijn de stalen kruiwagenbakken van het merk sterk en voorzien van een gekraalde gekraalde rand, waardoor de bak vrijwel niet vervormt. Tot slot wordt de Matador kruiwagen voorzien van een duurzame poedercoating, zodat uw kruiwagen gegarandeerd jaren lang mee gaat.

Een kruiwagen van het merk Matador heeft uiteraard ook een aantal nadelen. Een van deze nadelen is dat een Matador kruiwagen altijd een uniek kruiwagenwiel of kruiwagenas heeft, waardoor u altijd genoodzaakt bent relatief dure reserveonderdelen te kopen van het merk Matador. Daarnaast is een Matador kruiwagen over het algemeen een behoorlijke investering. Het merk Matador behoord tot een van de duurdere merken in de Benelux.

Top 5 Matador kruiwagens
Wij van KruiwagenOnline.nl sommen graag de top 5 Matador kruiwagens voor u op. Op nummer 1 staat de kruiwagen die als echte krachtpatser en allrounder kan worden gezien. We hebben het hier over de M-092-L. Deze zeer scherp geprijsde kruiwagen behoord tot één van de bestverkocht kruiwagens in Nederland.

Op nummer 2 staat de Matador kruiwagen die speciaal is ontworpen voor de vakman. Altijd en overal je gereedschap bij de hand? Dan stellen we je graag voor aan deze kantelbare Matador gereedschapskruiwagen, die is voorzien van dubbel wiel. Deze kruiwagen behoord tot een van de meest innovatieve kruiwagens van de 21ste eeuw. Door het innovatieve frame kan de gereedschapskruiwagen in vrijwel elke bestelbus gemakkelijk mee worden genomen. Ook is deze kruiwagen wederom perfect uitgebalanceerd, waardoor de kruiwagen maximaal kan worden belast en dus veel opbergcapaciteit heeft.  

Op de derde plek is geëindigd de Matador kruiwagen die opnieuw het wiel heeft uitgevonden. We hebben het over de steenkruiwagen die de professional optimaal assisteert tijdens het metselen. Doordat deze steenkruiwagen rechtop gezet kan worden, heeft de metselaar alle stenen bij de hand en hoeft hij vrijwel nooit te bukken.

Op de gedeelde 4de plek staan de kruiwagens die speciaal zijn ontworpen voor in en rondom de stal. Hebt u een paard, een manege of een grote boerderij, dan adviseren wij u eens te kijken naar een van de Noka kruiwagens. Deze kruiwagens zijn verkrijgbaar met een 100 liter, 160 liter, 200 liter of 350 liter bak.

Last but not leaset de elektrische Matador kruiwagen, ook wel de E-barrow genoemd. Deze kruiwagen is uitgerust met een 7MM HPDE kunststof bak en voorzien van een aluminium frame. Door het lichtgewicht aluminium frame en de assistentie van het elektrische wiel zorgt de kruiwagen voor een enorm gebruikersgemak. U rijdt gemakkelijk een aanhanger op een bouwput uit en over een glooien landschap. Geen enkel terrein houdt u en uw kruiwagen nog tegen!

Matador kruiwagen kopen bij KruiwagenOnline.nl?
Wij proberen elke kruiwagen scherp in de markt te zetten. Als u een Matador kruiwagen bij ons besteld dan wordt deze binnen Nederland gratis en uit eigen voorraad door ons geleverd. Is de kruiwagen niet op voorraad, dan informeren wij u uiteraard over de verwachte levertermijn.