Geen producten (0)

Betalen

Wij van KruiwagenOnline.nl maken gebruik van de paymentprovider Mollie, deze provider bundelt alle binnenlandse en buitenlandse betalingen voor ons. Hierdoor wordt uw betaling veilig afgehandeld en gekoppeld aan uw order. Wij kunnen door deze koppeling alleen de betaling van een specifieke order terugbetalen en geeft geen verdere toegang of inzicht tot andere informatie betreffende jouw bankrekening. Dit kan betekenen dat wij voor terugbetaling jouw Iban en Bic code apart moeten opvragen. Bankgegevens worden bij ons niet bewaard, het opvragen van uw bankgegevens kan dus vaker plaatsvinden.

Op onze betaalmethodes hanteren wij een gebruikersfee die is gebasseerd op de kostprijs. Betalingen via IDEAL en middels overboeking bieden wij gratis aan, zodat u niet genoodzaakt bent om extra kosten te maken. 

 iDEAL (Gratis)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is direct gekoppeld aan uw internetbankierprogramma. U kunt dus afrekenen in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Als internetbankierder kunt u rechtstreeks gebruik maken van iDeal. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. Momenteel zijn de volgende banken aangesloten bij iDeal: ING, ABN bank, ASN bank, SNS bank, Frieslandbank, Rabobank, Triodos bank, Regiobank, Van Lanschot Bankiers en KNAB.

 Overboeking (Gratis)
Wanneer u wilt betalen via een SEPA-overboeking ontvangt u de betaalgegevens direct op uw scherm of per e-mail. Vervolgens maakt u het bedrag over vanuit uw online bankomgeving, wanneer het u het beste uitkomt. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden wij de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app. Dit verlaagt de kans op fouten omdat de betaalgegevens na het scannen klaarstaan in de app. Mocht u geen gebruikmaken van een QR-code en per ongeluk een fout maken bij het invullen van de betaalgegevens, dan wordt de transactie automatisch terug gestort naar de u. Uw bestelling wordt pas in behandeling genomen op het moment dat de betaling door ons is ontvangen. 

 Bancontact (€0,25 + 1,5%)
Wanneer u kiest om te betalen via Bancontact, wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geven u aan of u wilt betalen door online uw kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer u uw betaalrekening heeft geselecteerd, hoeft u alleen nog uw pincode in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer u dit heeft gedaan, is de betaling gegarandeerd en wordt uw bestelling meteen verwerkt. 

 Belfius Direct Net (€0,25 + 0,9%)
Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan u de betaling voldoen via internetbankieren of uw app op uw smartphone. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruikt u een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt.

 KBC/CBC (€0,25 + 0,9%)
Wanneer u de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, selecteert u vervolgens uw eigen bank, KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra u deze heeft bevestigd, waardoor uw bestelling direct verwerkt kan worden.

 Creditcard (€1,95 +2,85%)
Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. De wereldwijd bekende creditcard-bedrijven inspireren vertrouwen bij klanten en consumenten, en doorgaans bieden ze uitgebreide kopersbescherming en -verzekering. Een bijkomend voordeel van credditkaart betalingen is dat u wereldwijd gebruik kunt maken van deze beschermde betaaldienst. 

 Bitcoin (€0,95)
Wanneer u als klant kiest om met bitcoins te betalen, stellen wij de exacte wisselkoers vast op dat moment. Omdat we aansluitingen hebben met verschillende partners kunnen we altijd een gunstige koers handhaven. Deze koers houden we 15 minuten vast. Mocht u langer doen over het uitvoeren van de betaling, wordt er een nieuwe wisselkoers vastgesteld. Wanneer de betaling is voldaan, is deze onomkeerbaar en gegarandeerd. Ook als de Bitcoin-koers omlaag zou gaan, keren wij altijd het volledige bedrag in euro’s uit. U loopt dus geen risico met het betalen in bitcoins.

 Onder rembours (€14,95) 
Bij een pakket of brief met betaalservice, ook wel rembours genoemd, betaalt u pas als de zending wordt bezorgt. De zending wordt uitsluitend aan de geadresseerde, gemachtigde of volwassen huisgenoot van 18 jaar of ouder overhandigt. Naast betaling van het remboursbedrag is er tevens een handtekening vereist. U kunt het bedrag van de rembourszending alleen contant en gepast betalen aan de chauffeur. De chauffeur heeft geen wisselgeld. Pinnen is niet mogelijk! Verder willen wij u erop attenderen dat het betalen onder rembours niet beschikbaar is voor alle type zendingen. Voor meer informatie over het betalen onder rembours kunt u contact met ons opnemen.  Uw bestelling en adres dient dan aan ons kenbaar gemaakt te worden, zodat wij u advies op maat kunnen geven.

De op de website vermelde prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW.