Geen producten (0)

Verzenden

Levertijden
Over het algemeen hebben onze artikelen een levertijd van 1-3 werkdagen. Uiteraard streven wij er naar om alle artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Het kan soms voorkomen dat artikelen een langere levertijd hebben dan die wij hebben opgegeven, wij zullen dan met u opzoek gaan naar een passende oplossing. Indien u vanwege deze eventuele vertraging uw bestelling wilt annuleren wordt deze aan u gecrediteerd.

Verzending en bezorging
Wij versturen onze pakketzendingen via Postnl, Dhl en Dpd. Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 08.00 tot 18.00 uur. In sommige gevallen wordt er ook op zaterdagen geleverd, dit is volleidg afhankelijk van het soort artikel. Zodra uw artikelen zijn verzonden, wordt dit per e-mail aan u bevestigt. Op deze manier kunt u kijken wanneer u de bestelling kunt verwachten.

Bestelling afhalen
Let op! Omdat wij geen winkelactiviteiten voeren op dit adres is het afhalen van onze producten helaas niet mogelijk.

Bestelling wijzigen 
Heeft u na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt u uw bestelling wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als uw pakket nog niet verzonden is, zijn aan deze wijziging geen extra kosten verbonden.

Besteladres wijzigen
Heeft u na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt u uw afleveradres wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag! Als uw pakket nog niet is verzonden, zijn aan deze wijziging uiteraard geen extra kosten verbonden. Als uw pakket al is verzonden kunnen wij helaas geen wijziging meer maken in het afleveradres, wij zullen dan kijken of wij uw pakket retour kunnen vragen. 

Levering in het buitenland
Voor buitenlandse leveringen hanteren wij andere verzendtarrieven en levertijden. Bij buitenlandse zendingen kunt u het beste rekening houden met een levertijd van 2-5 werkdagen. Wilt u laten leveren in een land buiten de Benelux? Geen probleem! Neem contact met ons op en wij maken voor u een offerte op maat.

Volumevracht
Het artikel is groter dan 0,36 m3, maximale afmetingen lxbxh = 100x60x50 cm. Binnen Nederland is het verzendtarrief van een volumevracht gelijk aan dat van een pakketzending. Is er sprake van een volumevracht die afgeleverd moet worden in België, dan kunnen de verzendkosten varrieren. Meestal zal deze volumevracht €9,95 per stuk kosten, maar soms komt het ook voor dat de artikelen dermate groot zijn dat de verzendkosten op kunnen lopen tot €39,95 per stuk (pallet vracht).

Verzendkosten
In onderstaande tabel is overzichtelijk weergegeven welke verzendtarrieven wij hanteren. De prijzen die in onderstaade tabel worden gehanteerd zijn incl. btw.

 

Land
Bijdrage in verzendkosten
Orderbedrag
NL
€6,95
< €75,-
NL
Gratis
> €75,-
BE / LU / DU
€9,95 - €39,95
> €0,-
FR / SP
Offerte
 

 

Nieuwe vrachtwagen KruiwagenOnline.nl