Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Steekwagen JEEP 275kg

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen, Gratis bezorgd*
Specificaties
Merk Hummer
Materiaal Staal
Capaciteit 200kg
Type wiel 4ply wiel met kunststof velg
Kleur Geel
Omschrijving

Deze steekwagen is uniek onder de steekwagens, dit vind zich terug in het feit dat deze steekwagen wel 1.30 meter hoog is. Dit is ideaal indien u wat hogere voorwerpen wenst te verplaatsen. De steekwagen is gecoat, dit heeft tot voordeel dat de steekwagen uitzichzelf roest werking tegen zal gaan. Daarnaast heeft de gecoate laag ook nog een tot voordeel dat de steekwagen gemakkelijk te herkennen is. De steekwagen is uitgerust met luchtbanden, hierdoor kunt u uw lading gemakkelijk en zonder al te veel moeite te doen gemakkelijk verplaatsen. De steekwagen kan een maximale belasting aan van zo'n 275 kilo. 

4 Ply luchtband: De luchtband die bij deze steekwagen geleverd wordt is een 4-ply luchtband. Dit soort rubber heeft een hoge luchtdichtheid zodat de band niet zo snel leeg gaat als bij andere soorten banden. Er is niets zo vervelend als u na een tijd de steekwagen pakt en de band is leeg. Deze band is in tegenstelling tot andere banden ook veel sterker tegen lek gaan. (ideaal bij het rijden op ruw terrein)

Met binnenband: Deze steekwagen is voorzien van een band mét binnenband. Het voordeel hiervan is dat u deze zelf kunt oppompen. Stel dat u band lek zou gaan, dan hoeft u alleen een andere binnenband te kopen.

Ook interessant