Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Steekwagen extra hoog

€ 119,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen, Gratis bezorgd*
Specificaties
Afmetingen (l,b,h) 142 x 50,50 x 51 cm
Omschrijving

Deze TK250 van het merk Hummer is uitermate geschikt voor het verplaatsen van kratten en/of dozen. Dit omdat de steekwagen vrij hoog te noemen is. Het speciale concept zorgt ervoor dat u meerdere, losse onderdelen kunt verplaatsen en deze tegelijkertijd stabiel staan dankzij een zeer degelijke en vlakke achterkant. De steekwagen is gecoat, dit heeft tot voordeel dat de steekwagen uitzichzelf roest werking tegen zal gaan. De steekwagen is uitgerust met luchtbanden, hierdoor kunt u uw lading gemakkelijk en zonder al te veel moeite te doen gemakkelijk verplaatsen. De steekwagen kan een maximale belasting aan van zo'n 250 kilo.

4 Ply luchtband: De luchtband die bij deze steekwagen geleverd wordt is een 4-ply luchtband. Dit soort rubber heeft een hoge luchtdichtheid zodat de band niet zo snel leeg gaat als bij andere soorten banden. Er is niets zo vervelend als u na een tijd de steekwagen pakt en de band is leeg. Deze band is in tegenstelling tot andere banden ook veel sterker tegen lek gaan. (ideaal bij het rijden op ruw terrein)

Met binnenband: Deze steekwagen is voorzien van een band mét binnenband. Het voordeel hiervan is dat u deze zelf kunt oppompen. Stel dat u band lek zou gaan, dan hoeft u alleen een andere binnenband te kopen.

Ook interessant