Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kruiwagen 160 liter [PRO]

€ 349,95 € 329,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen, Gratis bezorgd*
Omschrijving

Geef jij een kruiwagen graag een 2dekans? Laat dit nieuwe exemplaar dan staan en neem een kijkje bij onze 2dekans kruiwagens! 

Deze tweewielige landbouwkruiwagen van het merk Hummer is gemaakt voor zeer intesief gebruik en daardoor een echt 'krachtpatser'. Het frame bestaat uit één stuk en is daardoor uiterst solide. Tevens is de kruiwagen uitgerust met twee wielen die samen zorgen voor een zeer gebruikvriendelijke stabiliteit.  Door de stabiliteit die wordt gegenereerd te combineren met één solide frame, is de gebruiker in staat om de kruiwagen maximaal te belasten. Ook is deze kruiwagen ideaal voor het gebruik op zachte en oneffen ondergronden, omdat hij vrijwel op elke ondergrond stabiel zal blijven staan. Verder beschikt de kruiwagen over een groot laadvermogen van maar liefst 160 liter. Door zijn grote laadvermogen is hij uitstekend geschikt voor het vervoeren, van stro, voedsel, mest, bladeren en ander tuinafval. Deze kruiwagen wordt daarom voornamelijk gebruikt door de hovenier, paardenliefhebbers, tuinders en kwekers, die het uiterste van hun materieel vergen. 

Weet u niet welke 160 liter kruiwagen u moet kiezen? Wij vergelijken speciaal voor u de vier meest voorkomende 160 liter kruiwagens en geven u inzicht in de belangrijke kwaliteitsverschillen. (Zet uw geluid aan!)

 
 

Ook interessant

€ 229,95 € 269,95
€ 199,95 € 229,95
€ 209,95 € 249,95