Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Kruiwagen 160 liter [PREMIUM]

€ 189,95 € 169,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Netto gewicht 20,20 Kg
Afmetingen (l,b,h) 165 x 68 x 85 cm
Omschrijving

PRE-ORDER! (Bericht van 29/04/2021)
Helaas is deze kruiwagen op dit moment uitverkocht. De kruiwagens worden in de tweede week van mei in geringe oplage geproduceerd. Wilt u verzekerd zijn van een exemplaar? Bestel de kruiwagen dan op tijd. Vanwege de toegenomen levertermijn krijgt u nu tijdelijk per kruiwagen €10 extra kassakorting. Kortingscode: IKWACHTLANGER2021

De stalkruiwagen LP160 premium uit jaar 2019 is de verbeterde versie van de LP160 basic uit 2015 en is net als zijn voorganger niet meer weg te denken uit uw tuin, boerderij of manege. Deze volume kruiwagen is met één wiel uitermate geschikt voor het comfortabel en wendbaar transporteren van een grote hoeveelheid goederen. Deze landbouwkruiwagen heeft een hoge prijs kwaliteit verhouding, waardoor het één van onze meest verkochte kruiwagens is. De uitvoering met enkel wiel heeft in tegenstelling tot de uitvoering met twee wielen een veel kleiner draaicirkel, waardoor dit model erg gebruiksvriendelijk is. 

De bak van de kruiwagen is gemaakt van een zeer sterk HPDE kunststof die samen met het gegalvaniseerde frame een lange levensduur waarborgt. Deze galvaniseerlaag zal het frame beschermen tegen aantasting door mestzuren. Verder is het frame, zoals vele, uitgerust met slijtschoenen die de slijtage aan de onderkant van het frame tegen gaan. De kruiwagen is geschikt voor het verplaatsen van hooi, gras, bladeren, takken of het uitmesten van een stal.

De wielen van de kruiwagen bestaan uit een kunststof velg met een 4-ply luchtband. Dit soort rubber heeft een hoge dichtheid, waardoor de band niet snel leeg zal lopen. In tegenstelling tot andere banden zijn deze kruiwagenbanden zeer geschikt voor ruw terrein en zeer makkelijk te repareren, doordat de band is voorzien van een binnenband.

Deze kruiwagen is zoals alle andere kruiwagens op onze site van Nederlandse makelaardij en heeft een zeer goede prijs kwaliteitverhouding. Deze volume kruiwagen behoort tot een van onze bestsellers en wordt gratis bij u thuis afgeleverd!  Geeft u toch de voorkeur aan een kruiwagen die een stuk stabieler is, dan adviseren wij u de 'kruiwagen 160 liter premium 2-wiel'. Heeft deze kruiwagen 160 liter net te weinig capaciteit? Bekijk dan eens de 'kruiwagen 250 liter', waar u ruim 90 liter meer mee kunt vervoeren!

Weet u niet welke 160 liter kruiwagen u moet kiezen? Wij vergelijken speciaal voor u de vier meest voorkomende 160 liter kruiwagens en geven u inzicht in de belangrijke kwaliteitsverschillen. (Zet uw geluid aan!)


Reacties

Ook interessant

€ 139,95 € 149,95
€ 159,95 € 169,95
€ 229,95 € 249,95
Facebook Twitter Pinterest