Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Matador kruiwagen Noka 160 liter aluminium dubbel wiel

€ 369,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving
Matador kruiwagen noka 160 liter aluminium dubbel wiel

Deze Matador kruiwagen noka 160 liter met dubbel wiel, is sinds kort op de markt. De Matador kruiwagen noka 160 liter is onderdeel van de nieuwe kruiwagen serie genaamd 'Noka'. Matador kruiwagens staan bekend om hun goede kwaliteit. Deze nieuwe 160 liter kruiwagen is volledig gefabriceerd uit aluminium en behoort daarmee tot het topsegment van kruiwagens. De kruiwagen is perfect uitgebalanceerd, voorzien van een 160 liter kunststof kruiwagen bak en een 4ply kruiwagenwiel. Waar voorheen een Matador kruiwagen gemaakt was van staal, zien we nu bijvoorbeeld bij de Matador kruiwagen noka 160 liter dat Matador de laatste jaren zich steeds meer focust op het maken van lichtgewicht aluminium kruiwagens. Zoals we al jaren van Matador gewend zijn, is deze kruiwagen ook voorzien van een kwalitatief hoogwaardig stalen kruiwagenwiel. Ook maken de standaard ovale handvatten van het merk Matador langzaam plaats voor kruiwagen handvatten met meer bescherming. Op deze matador kruiwagen noka met een inhoud van 160 liter zitten standaard de nieuwe veiligheidshandvatten van het merk en zullen jouw handen beschermt worden tegen muren en scherpe voorwerpen waar je langs kan lopen tijdens gebruik.

Als u de Matador kruiwagen Noka 160 liter bij ons besteld, wordt deze standaard uitgerust met een 4PLY luchtband. Uiteraard is deze kruiwagen ook leverbaar met een anti-lek wiel. Doordat Matador niet langer kiest voor een polyester kruiwagenbak, maar voor een dunnere kunststof kruiwagenbak, is Matador er in geslaagd om de prijs van dit model flink te drukken. De kunststof kruiwagenbak is uitermate geschikt voor het verplaatsen van vrijwel alle materialen. Met deze Matador kruiwagen kunt u bijvoorbeeld uw stal uitmesten, groen afval afvoeren of in de herfst u tuin vrij maken van blad. 

Buiten het feit dat het kruiwagenframe voor 100% gefabriceerd is uit aluminium, zorgt de vormgeving van het kruiwagen frame, tijdens het gebruik van de kruiwagen, ook voor een zeer ergonomische houding. Daarnaast bied het frame ook ondersteuning aan de bovenrand van de bak en is de voorzijde van de bak voorzien van een extra stootrand. Deze oerdegelijke Matador kruiwagen is voor 100% 'Made in Holland' en dat betaald zich uit in zijn gebruiksvriendelijkheid en levensduur!

Ook interessant

€ 229,95 € 269,95
€ 199,95 € 229,95
€ 209,95 € 249,95