Geen producten (0)
Geen producten (0)

Matador kruiwagen 350 liter

€ 799,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving
Matador kruiwagen Noka 350 liter

Deze Matador kruiwagen is begin 2021 op de markt gekomen. De 350 liter kruiwagen van het merk Matador maakt deel uit van de nieuwe kruiwagenlijn: 'Noka'. Deze Matador kruiwagens zijn speciaal ontwikkeld voor de groen- en veesector. Een professioneel kruiwagenmerk dat staat voor uitstekende kwaliteit. Deze Matador kruiwagens zijn uitestekend uitgebalanceerd en dus ideaal voor het vervoeren van grote hoeveelheden tuinafval, mest of voer. Ook bij het merk Matador zie je de laatste jaren een transitie onstaan, waar zij steeds vaker kiezen voor kunstof componenten in plaats van de traditionele stale componenten. De stalen bakken maken ook bij Matador steeds meer ruimte voor de kunststof kruiwagenbak.  Toch blijft deze fabrikant de kruiwagens, zoals we gewend zijn, doorgaans uitrusten met een kwalitatief hoogwaardig stalen wiel.

Matador kruiwagen handvatten

Ook maken de standaard ovale handvatten van het merk Matador langzaam plaats voor kruiwagen handvatten met meer bescherming. Deze 350 liter Matador kruiwagen beschermd uw handen tegen muren en scherpe voorwerpen, waarmee je in contact kan komen tijdens het gebruik.

Het kruiwagenonderstel

Deze Matador kruiwagen is standaard uitgerust met een 4PLY luchtband. Doordat Matador niet langer kiest voor een polyester kruiwagenbak, maar voor een dunnere kunststof kruiwagenbak, is Matador er in geslaagd om de prijs van dit model flink te drukken. De kunststof kruiwagenbak is uitermate geschikt voor het verplaatsen van vrijwel alle materialen. Met deze Matador kruiwagen kunt u bijvoorbeeld uw stal uitmesten, groen afval afvoeren of in de herfst u tuin vrij maken van blad. 

De hoogwaardig vorm gegeven stalkruiwagen, zorgt voor een ergonmische houding tijden gebruik. Daarnaast bied het frame ook ondersteuning aan de bovenrand van de bak en is de voorzijde van de bak voorzien van een extra stootrand. Deze oerdegelijke Matador kruiwagen is voor 100% 'Made in Holland' en dat betaald zich uit in zijn gebruiksvriendelijkheid en levensduur!

Ook interessant

€ 229,95 € 269,95
€ 199,95 € 229,95
€ 209,95 € 249,95