Geen producten (0)
Geen producten (0)

Matador kruiwagen Noka 160 liter aluminium 1 wiel

€ 349,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving
Matador kruiwagen 160 liter aluminium 1 wiel

Deze Matador kruiwagen is begin 2021 op de markt gekomen. De 160 liter Matador kruiwagen is onderdeel van de nieuwe kruiwagen serie genaamd 'Noka'. Matador kruiwagens staan bekend om hun goede kwaliteit. Deze 160 liter kruiwagen is volledig gefabriceerd uit aluminium en behoort daarmee tot het top segment van de stalkruiwagens in Europa. De kruiwagen is uitstekend uitgebalanceerd en voorzien van een 160 liter kunststof kruiwagen bak. Waar voorheen een Matador kruiwagen gemaakt was van staal, zien we dat Matador de laatste jaren zich steeds meer focust op het maken van lichtgewicht kruiwagens. Zoals we al jaren van Matador gewend zijn, is deze kruiwagen ook voorzien van een kwalitatief hoogwaardig stalen kruiwagenwiel. Ook maken de standaard ovale handvatten van het merk Matador langzaam plaats voor kruiwagen handvatten met meer bescherming. Ook op deze 160 liter kruiwagen zitten de nieuwe veiligheidshandvatten van het merk en zullen jou handen beschermt worden tegen muren en scherpe voorwerpen waar je langs kan lopen tijdens gebruik.

Deze 160 liter kruiwagen is standaard uitgerust met een 4PLY luchtband. Doordat Matador niet langer kiest voor een polyester kruiwagenbak, maar voor een dunnere kunststof kruiwagenbak, is Matador er in geslaagd om de prijs van dit model flink te drukken. De kunststof kruiwagenbak is uitermate geschikt voor het verplaatsen van vrijwel alle materialen. Met deze Matador kruiwagen kunt u bijvoorbeeld uw stal uitmesten, groen afval afvoeren of in de herfst u tuin vrij maken van blad. 

Buiten het feit dat het kruiwagenframe voor 100% gefabriceerd is uit aluminium, zorgt de vormgeving van het kruiwagen frame, tijdens het gebruik van de kruiwagen, ook voor een zeer ergonomische houding. Daarnaast bied het frame ook ondersteuning aan de bovenrand van de bak en is de voorzijde van de bak voorzien van een extra stootrand. Deze oerdegelijke Matador kruiwagen is voor 100% 'Made in Holland' en dat betaald zich uit in zijn gebruiksvriendelijkheid en levensduur!

Ook interessant

€ 229,95 € 269,95
€ 199,95 € 229,95
€ 209,95 € 249,95