Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bandenplakset

€ 6,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Omschrijving

Bandenplakset

Plak uw kruiwagenband met deze bandenplakset. Een lekke binnenband, dan maak je hem vanaf nu snel en voordelig met deze bandenplakset. Deze bandenplakset beschikt over 3 kunststof bandenlichters, waarmee u de buitenband van het kruiwagenwiel eenvoudig van de kruiwagenvelg afhaald. Daarnaast vindt u in het handige kunststof opbergdoosjes 8 kleine en 4 grote bandenplakkers, een tubetje vulkanische lijm en natuurlijk een klein schuurpapiertje, om het oppervlak van de binnenband licht op te schuren.

Wil je weten hoe je met deze bandenplakset jouw binnenband op de juiste manier plakt? Bekijk dan onze blog: 'Hoe plak ik een kruiwagenband?'. Heb je nu geen tijd om te lezen hoe je jouw binnenband zo snel en eenvoudig mogelijk plakt? Geen probleem! In de set zit ook een korte uitleg bijgevoegd. 

Heeft u uw binneband van uw kruiwagen geplakt en uw kruiwagenwiel weer netjes in elkaar gezet, dan rest u alleen nog het oppompen van de band. Voor optimaal rijcomfort, adviseren wij altijd de kruiwagenband op te pompen tot maximaal 20 PSI. Wist u dat een binneband van een kruiwagenwiel is uitgerust met een autobandventiel? Heb je geen zin om naar de dichstbijzijnde bezinepomp te rijden om uw kruiwagenwiel op te pompen? Bestel dan onze handige bandennippel, waarmee u uw kruiwagenband eenvoudig met uw fietspomp op pompt. 

 

 

Ook interessant