Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Matador kruiwagen Noka 100 liter

€ 189,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen, Gratis bezorgd*
Omschrijving

De Noka 100 liter kruiwagen van het merk Matador is een zee solide tuinkruiwagen die met name bedoelt is voor profesioneel gebruik. De kruiwagen beschik over een ovaal frame, met ovale handvatten, waardoor hij zeer ergonomisch en comfortabel in gebruik is. Daarnaast is de kruiwagen zeer goed uitgebalanceerd en dat zorgt ervoor dat u alles gemakkelijk kunt verplaatsen. Het gewicht dat u dient te tillen ligt voor maar liefst 80% op het wiel. Matador kruiwagens zijn over het algemeen zeer prijzig, maar bij dagelijks gebruik professioneel gebruik maakt hij echt het verschil. 

Deze 100 liter kruiwagen is standaard uitgerust met een 4PLY luchtband. Daarnaast zorgt de polyester bak ervoor dat de kruiwagen geschikt is voor het verplaatsen van vrijwel alle materialen. U kunt hierbij denken aan het verzetten van grond, het uitmesten kleine stallen of het verplaatsen van kleine hoeveelheden Tuinafval. 

Buiten het feit dat het kruiwagenframe zorgt voor een zeer ergonomische houding tijdens het kruien, bied het frame ook ondersteuning aan de bovenrand van de bak en is de voorzijde van de bak extra stevig ondersteund. Dit oerdegelijke product van het Merk Matador is voor 100% 'Made in Holland' en dat betaald zich uit!

Ook interessant

€ 179,95 € 189,95
€ 189,95 € 199,95
€ 249,95 € 269,95