Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Kruiwagen E-track

€ 989,95 € 899,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 Werkdagen
Omschrijving

Het werken is verandert de laatste jaren en het gereedschap de ontwikkelingen in ons dagelijkse gereedschap hebben niet stil gestaan. Van snoeren naar snoerloos, van handwerk naar gemechaniseerd en van duwen en trekken naar Elektrisch! Er zijn genoeg machines om het zware werk uit handen te nemen, maar nog steeds is de kruiwagen een onmisbaar verlengstuk van ons als mens. Er zijn en blijven altijd plekken op en rond de bouw, woning en tuin, waar geen machine mag of kan komen. Dit is de perfecte werkomgeving voor de E-Track kruiwagen van het merk hummer. Stop met duwen, trekken of wringen en stap nu ook over op de uitgekiende E-track. Een vertrouwd en ergonomisch design in een nieuw elektrisch jasje. 

Deze E-track kruiwagen is voor iedereen die regelmatig zwaar werk verricht met een kruiwagen. De elektrische kruiwagen heeft een zeer sterke motor die elke vracht moeiteloos kan afleveren op de plaats van bestemming. Stoep op, door het bos, door rul zand, het maakt voor deze kruiwagen niet uit. Dankzij de snelheid van de motor en de elektronica is dit een kruiwagen die echt een ondersteuning biedt bij zwaar werk. Er kan meer gedaan worden op een dag met minder fysieke inspanning.

De kruiwagens is uitgerust met een 90L HPDE kunststof bak, die zeer goed bestendig is tegen flinke impact en intensief gebruik. Dankzij de verstevigde en aangelaste neus is de kruiwagen tevens zwaar belastbaar en dus uitermate geschikt voor het vervoeren van grond, puin of steen. De elektrische onderleden van de kruiwagen zijn in tegenstelling tot bij andere elektrische kuiwagens zeer goed gepositioneerd, waardoor de gebruiker eerder voordelen dan nadelen van dit extra volume ervaart. Ook hoeft u niet bang te zijn dat uw elektrische onderdelen beschadiggen, want alle onderdelen zijn goed weggewerkt. De kruiwagen bestaat verder uit een ovaal gecoat frame, dat is voorzien van twee foam handvaten. Verder is de kruiwagen uitgerust met een LION 36V accu van 8 Ah, waarbij de aandrijving 350 Watt leverd en daardoor moeiteloos een hele werkdag is te gebruiken. 

Reacties

Ook interessant

€ 99,95
€ 119,95
Facebook Twitter Pinterest